Nieuwsbrief maart 2013

Het is geen grap.......maar zijn uw klanten klaar voor 1 april?

Na jarenlang getouwtrek over de emissiemaatregelen komt de termijn voor de stoppende varkenshouders 2020 in zicht. Of dit nu een terechte of onterechte maatregel is laten we in het midden. Wat we wel kunnen zeggen is dat een varkenshouder uitermate gedegen en slim moet omgaan met zijn te nemen maatregelen. Een te dure investering verdient zich in de komende zeven jaar niet terug.

Balansbal is door velen genoemd als beste technische maatregel voor de stoppers 2020 en is geroemd omdat er geen jaarlijkse kosten meer bij komen. De varkenshouder weet bij aankoop precies waar hij aan toe is. De varkenshouders die ook na 2020 hun bedrijf voortzetten, profiteren zeker de komende zeven jaar van dit financiële voordeel.

Eenmalig investeren in Balansballen en verder geen jaarlijkse kosten.

De verkoopprijs voor Balansballen is € 4,27 per stuk exclusief BTW. Vanaf 2.500 ballen worden ze franco geleverd. Tot en met 31 maart 2013 geven wij van Balansbal de varkenshouders een korting van 5% op de eindfactuur. Indien u als adviseur meerdere klanten aandraagt, keren wij een extra korting van 5% uit.

Omdat de Balansballen zijn gemaakt van een HDPE kunststof, hebben de ballen na de looptijd een restwaarde. Deze waarde fluctueert en verschilt dus per dag.

De levertijd van Balansballen is momenteel 3 - 4 weken na opdrachtverstrekking.

Indien u nog vragen heeft over de Balansballen of een bestelling zou willen plaatsen, kunt u contact opnemen met het verkoopteam op nummer 0492-37 00 68 of via info@balansbal.nl.

Klik hier
voor de
laatste
ontwikkelingen