Nieuwsbrief kerst 2013

Een nieuw jaar nadert. Bestel nu en ontvang in 2014!

Had u in april uw bedrijf al op orde moeten hebben? Of heeft u nog ruim twee weken de tijd? Misschien heeft u van de gemeente uitstel gekregen of vindt u al dat gedoe rondom de emissieverlaging lariekoek. Hoe het ook wendt of keert: u zult eraan moeten geloven. Het team van Balansbal hoopt dat u na deze maatregel voorlopig af bent van het voldoen aan regeltjes en dat u zich alleen nog maar hoeft te concentreren op het uitoefenen van uw prachtige vak.

Helaas wordt Balansbal gedwongen om maatregelen te nemen naar aanleiding van de economische malaise. De prijs van de kunststof waarmee balansballen gemaakt worden zal worden verhoogd. Dat houdt in dat de prijs van balansballen in 2014 hoger zal worden.

Naar aanleiding hiervan heeft Balansbal een interessante aanbieding voor u. Als u balansballen bestelt vóór 31 december a.s. en deze op afroep laat plaatsen, factureert Balansbal de huidige prijs van € 4,27 per bal. De ballen dienen dan wel vóór 30 april a.s. te worden afgenomen. Uw voordeel kan hierbij oplopen tot wel 15%.

Balansballen zijn uitermate geschikt voor de stoppende boeren in 2020 en de boeren die doorgaan na 2020 en gebruikmaken van interne saldering. Balansbal geeft een reductie van 29% en in combinatie met Vevovitall een reductie van 42%. Ondanks dat Balansbal geen erkenning heeft voor geur, zal het klimaat in uw stal sterk verbeteren en zult u zelf ondervinden dat het werken in uw stal aangenamer wordt. Natuurlijk is dit ook bevorderlijk voor de dieren en hun gezondheid.

Het team van Balansbal wenst u een hele fijne Kerst en een gelukkig en gezond 2014!

Balansbal B.V.
Erik Franc
T. 0492 - 370 068
M. 06 - 517 890 97
E. info@balansbal.nl

Klik hier
voor de
laatste
ontwikkelingen