Nieuwsbrief juli 2014

Op vakantie met Balansbal!

Gezellig met het hele gezin een paar dagen op vakantie? Dat kan nu, na bestelling van uw balansballen! Wij bieden u een gratis verblijf aan op het luxe bungalowpark van Resort Città Romana in Hellevoetsluis. U verblijft in een luxe villa en mag gebruikmaken van het mooie zwembad en de sauna op het park.

Balansbal wordt veelvuldig ingezet als sluitende maatregel voor varkenshouders die doorgaan na 2020 en nog gedeeltelijk aan de gestelde emissievoorwaarden moeten voldoen. Daarnaast is Balansbal het beste beschikbare systeem voor varkenshouders die in 2020 hun deuren gaan sluiten. Deze varkenshouders hoeven niet te investeren in een luchtwasser, maar zijn met balansballen klaar. Balansbal kent geen jaarlijkse kosten en verbetert het klimaat in de stallen. Dat betekent dat er een aangenamer klimaat ontstaat voor de varkenshouders én de dieren.

Voor onze vakantieactie gelden de volgende spelregels. - Bij aankoop van 1.000 tot 2.500 balansballen bieden wij u een midweek- of weekendverblijf aan op Resort Città Romana - Bij aankoop van 2.500 of meer balansballen bieden wij u een hele week verblijf aan op Resort Città Romana

Deze actie geldt vanaf heden en loopt tot en met 30 september 2014. Dat betekent dat u de balansballen in deze periode kunt bestellen en binnen drie maanden kunt laten leveren.

Via onze website www.balansbal.nl kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen. U kunt ook contact opnemen met het verkoopteam van Balansbal. Zij kunnen u precies vertellen hoeveel ballen u nodig heeft om te voldoen aan de gestelde eisen. U dient ons het aantal putten en de lengte en breedte van de putten door te geven. Wij bieden u dan een passende prijs aan. Ook de boeking van uw verblijf op Resort Città Romana regelen wij voor u. U krijgt van ons een bevestiging dat u welkom bent op dit fantastische vakantiepark!

ZORG DAT UW BEDRIJF VOLDOET AAN DE GESTELDE EISEN EN GA HEERLIJK EEN PAAR DAGEN MET VAKANTIE!

Klik hier
voor de
laatste
ontwikkelingen